IR PANEL 300W ELEGANCE GT 4060300E brez okvirja

185,00 €

Dimenzija: 400 x 600 x 20mm

teža: 2kg

moč: 300W

za ogrevan prostor: 4 – 7 m2

Količina

 

Način plačila

 

Dostava

 

Splošni pogoji poslovanja

Vizualno dovršeni IR Panel Elegance GT 4060300E zagotavlja najvišjo kakovost IR delovanja. Sestava IR panela Elegance vključuje zelo prevodni material Alu zlitino. 

K pravemu učinku ogrevanega predmeta pripomore odlični izolativni zadnji del IR panela, refleksna izolacija ter kakovostni grelni element. Na ta način smo zagotovili najboljši izkoristek in posledično še dodatni prihranek pri ogrevanju.

Namenjeni so za vse bivalne prostore (hiše, stanovanja, pisarne...). Dizajn in strukturna bela površina omogočata prijeten videz v vsakem prostoru. Montaža panela je zelo enostavna. To omogoča edinstven KLIK ON sistem, zaradi katerega si IR panel preprosto lahko vgradite tudi sami na strop ali steno.

Po vaših željah lahko IR panel Elegance pobarvamo tudi v vse barve po ral lestvici - v tem primeru vas prosimo, da nam oglasite v zvezi s posebno ponudbo.

PREDNOSTI IR OGREVANJA

  • Prijazen način ogrevanja: saj najbolje posnema naravno segrevanje kot je sonce. To je tudi razlog, zakaj IR panele uporabljajo že vrsto let za zdravstvene namene (inkubatorji), domovih za ostarele ter drugih nadstandardnih javnih institucijah. Zelo hitro občutimo prijetno toploto, katera se v prostoru dolgo zadrži. Zaradi IR sevanja se toplota enakomerno razporedi in tako ne pride do temperaturnih razlik v prostoru.
  • Prihranek pri ogrevanju: IR paneli imajo zelo visoko učinkovitost. Skoraj 90% elektrike se pretvori v dejansko toploto v prostoru z minimalno izgubo. Po vklopu IR panela oseba začuti prijetno in udobno toploto že po 5 minutah. V kombinaciji s programskim termostatom se poraba energije še dodatno zmanjša, IR panel preklopi v stanje pripravljenosti, ko doseže idealno sobno temperaturo.
  • Preprosta montaža: Montaža IR panela je enostavna in hitra, brez večjih posegov v prostor. Priporočljivo je, da vam IR panel montira montažer IR panelov.
  • Enostavno upravljanje: Možnost nastavitve želene temperature za vsak prostor posebej preko stenskih regulatorjev ali mobilnega telefona.

Določene reference