Dostava

Ponudnik bo naročene izdelke poslal v najkrajšem možnem času. Vse izdelke, ki so na zalogi, bo odpremil najkasneje v 3. delovnih dneh po prejemu naročila in plačila.

Ponudnik ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvaja. V primeru posebnih zahtev, naj kupec le-te vpiše pod opombe na dnu naročila.

Če ponudnik določenega izdelka nima na zalogi, bo kupca o tem obvestil na elektronski poštni naslov ali po telefonu, da se dogovorita za dostavo naročenega izdelka.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati tudi drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

ZELO POMEMBNO: Kupec mora prejeto pošiljko pred prejemom podrobno pregledati. V primeru vidnih in očitnih poškodb pošiljke je dolžan to navesti na spremni dokument prevoznika. V primeru naknadne ugotovitve skritih poškodb znotraj embalaže (zdrobljeni, zlomljeni ali kako drugače poškodovani artikli), je kupec dolžan to prijaviti dostavni službi in o tem obvestiti ponudnika.